Verse friet Leiden

Dan ga je naar Karels Biofriet – afhalen of bezorgen in Leiden

Verse friet in Leiden

De smaakvolle en overheerlijke verse friet van Karels Bio Friet in Leiden zijn precies wat je nodig hebt om jouw honger te stillen. Het bijzondere aan onze verse friet is dat we ze altijd direct na het bestellen bereiden. In tegenstelling tot anderen die hun friet klaar houden, om ter plaatse te serveren. Bij ons krijg je altijd warme en sappige frieten, geserveerd met jouw favoriete smaak mayonaise. Je kunt niet alleen versgebakken friet kopen door onze winkel in Leiden te bezoeken, maar je kunt ze ook online bestellen en bij je thuis of op kantoor laten bezorgen.

Biologische verse friet in Leiden

Verse friet van Karels Bio Friet is heel bijzonder en uniek. De frieten worden immers gemaakt van 100% biologische aardappelen. Ja, je leest het goed. Onze aardappels worden geteeld zonder gebruik te maken van chemicaliën en bestrijdingsmiddelen. Dat betekent dat je gezonde friet eet met een betere kwaliteit. Zelfs onze olie en mayonaise zijn volledig biologisch, die we ook zelf maken.

Verse friet voor speciale evenementen in Leiden

Heb je een speciale gebeurtenis in het vooruitzicht? Denk aan een verjaardagsfeestje, familiereünie of een andere speciale gelegenheid. We kunnen een rijdende kar neerzetten om biologische friet en hapjes te bereiden en serveren. Ook kunnen we je een ruime keuze aan huisgemaakte sauzen en biologische frisdranken aanbieden. Glutenvrije hapjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Bio snack in Leiden

We beperken ons niet alleen tot verse friet, maar bieden ook een grote verscheidenheid hapjes aan om variatie aan te brengen in onze snackbar. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk biologische stamppot of kroketten met lamsvlees. Om op de hoogte te blijven van onze specials, houd dan zeker onze Facebook pagina in de gaten.

Mocht je een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Eenvoudig bestellen

Scan de QR code of klik op de knop om een bestelling te doen.

Verse Friet Leiden

Winkel:

Hogewoerd 37
Telefoon: 06-19199957

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 20.00 uur
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur