Snackbar Leiden centrum?

Dan ga je naar Karels Biofriet – afhalen of bezorgen in Leiden

Snackbar in centrum van Leiden

Bezoek onze snackbar in het centrum van Leiden! Karels Bio Friet biedt kwaliteit en smaak, allemaal op één plek. Onze specialiteit is bio friet die veel beter is dan gewone snacks. Je leest het goed! Onze bio friet wordt namelijk gemaakt van 100% biologische aardappelen, zonder chemicaliën of bestrijdingsmiddelen toe te voegen. Je smult dus met plezier van onze bio frieten die lekker en natuurlijk gezond zijn. Zelfs onze frituurolie en mayonaise zijn helemaal biologisch, want ook die zijn huisgemaakt. Je kunt onze snackbar in het centrum van Leiden bezoeken of je kunt jouw bio friet bestellen via de website en dan bezorgen we bij je aan huis.

Bio vers friet in Leiden centrum

Stil nu jouw honger met onze heerlijke biologisch verse frieten, die verkrijgbaar zijn in onze snackbar in het centrum van Leiden. Het beste aan onze frieten is dat we ze altijd direct na het plaatsen van jouw bestelling bereiden, dus ze worden pas na het bakken geserveerd. Niet zoals anderen die hun friet altijd klaar houden om ter plekke te kunnen serveren. We zorgen ervoor dat we warme en sappige friet serveren, die rechtstreeks uit de olie komt. Natuurlijk kun je ook genieten van biologische friet in gewenste smaken, want we hebben meerdere sauzen.

Snackbar in Leiden centrum 

Niet alleen biologische verse friet, maar ook biologisch gemaakte hapjes vind je op onze eetkaart. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk biologisch stoofvlees of kroketten met lamsvlees. Houd dus onze Facebook pagina in de gaten en blijf op de hoogte van onze specials.

Snackbar voor speciale evenementen in Leiden 

Heb je een evenement of festival waarbij je met vrienden, familie of collega’s bij elkaar komt? Wil je onze snackbar huren om van jouw feest, een echte PARTY te maken? We beschikken over diverse karren met verschillende product arrangementen, die we naar wens in jouw pand kunnen plaatsen. Deze snackbar serveert biologische friet, snacks en een grote variatie aan huisgemaakte sauzen en frisdranken. Ook de glutenvrije snacks behoren tot de mogelijkheden. Alle mogelijkheden vind je hier!

Neem contact met ons op! 

Heb je nog een vraag in gedachten over onze snackbar? Of wil je de precieze locatie van onze snackbar in het centrum van Leiden? Bel ons vandaag!

Eenvoudig bestellen

Scan de QR code of klik op de knop om een bestelling te doen.

Snackbar Leiden centrum

Winkel:

Hogewoerd 37
Telefoon: 06-19199957

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 20.00 uur
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur