Friet Leiden

Daarvoor ga je naar Karels Biofriet – afhalen of bezorgen in Leiden

Bijzondere friet in Leiden

Dit is niet gewone friet in Leiden! Karels Bio Friet brengt geheel nieuwe bio frieten, die speciaal bereid zijn van 100% biologische aardappelen. Je leest het goed. Deze aardappelen worden geteeld, zonder gebruik te maken van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Daarom zijn onze frieten gezond en hebben ze een betere smaak en kwaliteit. Zelfs onze frituurolie en mayonaise zijn huisgemaakt en jawel, ze zijn ook biologisch. Met de beschikbaarheid van meerdere sauzen, heb je de mogelijkheid om jouw friet in de gewenste smaak te kiezen. Je kunt langskomen in onze winkel in Leiden centrum of je bestelt online om heerlijke bio friet aan huis bezorgd te krijgen.

Biologische verse friet in Leiden

Stil nu jouw hongergevoel met onze speciale biologische frieten, die pas na het bakken worden geserveerd. We zijn dus niet zoals anderen die hun friet altijd kant-en-klaar houden om klanten ter plekke te kunnen bedienen. Daarnaast zorgen we ervoor om de beste klantervaring te bieden. Daarom zijn onze frieten warm en sappig, want ze komen rechtstreeks van de frituur.

Bio snackbar voor evenementen in Leiden

Heb je een speciaal evenement of festival voor de boeg? Is er een bijeenkomst van vrienden, familie of collega’s? Huur dan onze snackbar in om van jouw feest een echte PARTY te maken! Je leest het goed. We kunnen in jouw bedrijf een snackbar installeren met verschillende product arrangementen. Zo wordt de bijeenkomst geserveerd met biologische hapjes inclusief friet, sausjes en frisdranken. Indien het seizoen het toelaat, kunnen we nog vele andere food items aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk biologisch stoofvlees in de winter of kroketten met lamsvlees in de lente.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je een vraag over onze speciale bio friet? Of wil je onze snackbar boeken voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op!

Eenvoudig bestellen

Scan de QR code of klik op de knop om een bestelling te doen.

Friet Leiden

Winkel:

Hogewoerd 37
Telefoon: 06-19199957

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 20.00 uur
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur