Biologische friet Leiden

Dan ga je naar Karels Biofriet – afhalen of bezorgen in Leiden

Biologische friet in Leiden

Wil je smullen van goede en kwalitatief betere snacks in Leiden? Biologische friet van Karels Bio Friet is dan precies wat je zoekt. Dit zijn geen gewone frietjes, want ze zijn gemaakt van 100% biologische aardappelen, zonder gebruik te maken van chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Dit betekent dat je deze gezonde frieten met een heerlijke saus met veel plezier eet. De olie en mayonaise die we gebruiken zijn ook biologisch, en ze zijn ook nog eens zelfgemaakt. Je kunt langskomen in onze winkel in Hogewoerd of je kunt online bestellen om je biologische friet aan huis geleverd te krijgen.

Biologische verse friet in Leiden

Onze smakelijke biologische frieten zijn perfect om jouw honger te stillen, want ze worden vers na het bakken geserveerd. Je leest het goed! Onze friet wordt direct na het plaatsen van de bestelling bereid. In tegenstelling tot anderen die hun friet altijd klaar houden om klanten ter plekke te kunnen bedienen. Onze frieten zijn juist warm en sappig, omdat ze rechtstreeks uit de olie komen. Om het af te maken kun je natuurlijk jouw lievelingsmayonaise erbij krijgen.

Bio verse friet voor evenementen in Leiden

Is er een speciale gebeurtenis op komst? Bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, familiereünie of een andere speciale gelegenheid? Je kunt ons inhuren om van jouw bijeenkomst een PARTY te maken! Zo kunnen we een rijdende kar neerzetten om biologische friet en hapjes te bereiden en serveren. Ook kunnen we je een ruime keuze aan huisgemaakte sauzen en biologische frisdranken aanbieden. Glutenvrije hapjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Biologische snack in Leiden

Niet alleen biologische verse friet, maar ook verschillende biologische snacks vind je bij ons op de kaart. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk biologisch stoofvlees of kroketten met lamsvlees. Om op de hoogte te blijven van onze specials of andere leuke acties, houd dan zeker onze Facebook pagina in de gaten.

Neem contact op!

Heb je vragen in gedachten? Of wil je onze snackbar boeken voor jouw evenement? Neem vandaag nog contact met ons op!

Eenvoudig bestellen

Scan de QR code of klik op de knop om een bestelling te doen.

Biologische  Friet Leiden

Winkel:

Hogewoerd 37
Telefoon: 06-19199957

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 20.00 uur
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur