Bio friet Leiden

Dan ga je naar Karels Biofriet – afhalen of bezorgen in Leiden

Bio friet in Leiden

Door heerlijke bio friet in Leiden kun je afscheid nemen van jouw hongergevoel! Karels Bio Friet is dé chef om te bezoeken. Onze frieten zijn heel bijzonder, want ze zijn gemaakt van 100% biologische aardappelen, zonder chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Door hun betere smaak en kwaliteit eet je graag deze gezonde frieten. Onze frituurolie en mayonaise zijn trouwens ook huisgemaakt en natuurlijk ook biologisch. Met een scala aan sauzen beschikbaar, kun je jouw bio friet in elk gewenste smaak proberen. Interesse om onze bio friet te proberen? Bezoek dan onze winkel in Hogewoerd of plaats een bestelling online om bio friet bij je thuis in Leiden te laten bezorgen.

Bio vers friet in Leiden

De bio friet van Karels Bio Friet in Leiden zijn gezond, lekker en altijd vers. Je leest het goed! We bereiden jouw friet direct na het bestellen en ze worden na bereiding vers geserveerd. In tegenstelling tot anderen die hun friet altijd klaar houden om klanten ter plekke te kunnen bedienen. Onze friet wordt warm en sappig geserveerd, omdat het rechtstreeks van uit de olie komt.

Bio verse friet voor evenementen in Leiden

Heb je een speciaal evenement voor de boeg? Denk aan een verjaardagsfeestje, familiereünie of een andere speciale gelegenheid? Je kunt ons inhuren om van je bijeenkomst een PARTY te maken! Ja! Zo plaatsen we een snackbar die biologische friet en snacks bereidt en serveert. Ook kunnen we je een ruime keuze aan huisgemaakte sauzen en biologische frisdranken aanbieden. Glutenvrije snacks behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bio snacks in Leiden

Naast bio friet staan ook veel lekkere snacks op ons menu. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk biologisch stoofvlees of kroketten met lamsvlees. Houd onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze lekkere snacks.

Heb je vragen over onze bio friet? Of wil je een snackbar boeken voor jouw evenement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Eenvoudig bestellen

Scan de QR code of klik op de knop om een bestelling te doen.

Bio friet Leiden

Winkel:

Hogewoerd 37
Telefoon: 06-19199957

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00 - 20.00 uur
Woensdag: 12.00 - 20.00 uur
Donderdag: 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 21.00 uur
Zondag: 12.00 - 20.00 uur